Jag har testat på keto-dieten

Jag har testat på keto-dieten ett tag nu och jag måste säga att jag är verkligen imponerad! Keto-dieten är en lågkolhydrat- och fettrik diet som har visat sig vara effektiv för viktminskning. Dieten försätter kroppen i ett tillstånd av ketos, vilket innebär att din kropp förbränner fett istället för kolhydrater som energi.

Jag har funnit att den här dieten är riktigt lätt att följa och den kräver inte mycket tid eller ansträngning. I det här blogginlägget kommer jag att diskutera mina erfarenheter av ketodieten och dela med mig av några tips på hur du kan komma igång!

Enkelt att laga god mat

Enligt mig har det inte varit någon utmaning överhuvudtaget att laga god mat på keto-dieten. Det finns så många läckra recept på nätet och i kokböcker. Och om du har ont om tid finns det gott om snabba och enkla måltidsidéer också!

Jag har också upptäckt att keto-dieten är mycket flexibel. Du kan i stort sett äta vad du vill så länge du håller dig till livsmedel med lite kolhydrater. Detta har varit bra för mig eftersom jag älskar kött och grönsaker.

Hittills har jag gått ner i vikt och mått bra!

Jag började med keto-dieten för ungefär två månader sedan och jag är glad att kunna rapportera att jag redan har gått ner i vikt! Och inte bara det, men jag har också märkt att jag är mycket piggare än vanligt. Jag känner mig inte längre slö efter måltiderna och jag har mer motivation att träna.

Om du funderar på att prova keto-dieten kan jag varmt rekommendera den! Det har varit en fantastisk erfarenhet för mig hittills och jag är säker på att du också kommer att älska det!

Nackdelar med keto-dieten

Trots att jag än så länge inte drabbats av någon biverkning av keto-dieten, är det viktigt att belysa att det finns några potentiella nackdelar med keto-dieten som du bör vara medveten om.

Först och främst är ketodieten mycket fettrik, vilket kan leda förstoppning och illamående. Jag har som sagt inte upplevt detta, men vad jag läst på internet är det vissa personer som drabbats av dessa biverkningar..