Om mig

Jennifer Andersson

Läs om mina tankar

På min blogg Tacka Nej, delar jag med mig av mina erfarenheter av att leva en minimalistisk livsstil, från mina favoritmetoder för att rensa ut saker till mina tips för att hantera stress och leva ett mer meningsfullt liv.

Jag hoppas att mina läsare kan bli inspirerade av mina erfarenheter och kanske till och med prova på att leva en mer minimalistisk livsstil själva.

Förutom att jag driver Tacka Nej, så jobbar jag också som frilansskribent och copywriter. Att ha ett flexibelt jobb som jag kan utföra var som helst är perfekt för mig eftersom det ger mig möjlighet att resa och utforska nya platser utan att behöva ta ledigt från jobbet.

När jag inte skriver eller jobbar på min blogg, så ägnar jag mig gärna åt andra kreativa hobbies som att måla eller laga mat. Att laga mat är faktiskt en av mina stora passioner, och jag älskar att experimentera med nya recept och ingredienser. Att laga mat är också ett sätt för mig att koppla av och varva ner efter en lång dag.

Jag har också en stor passion för miljön och hållbarhet, och jag försöker alltid att göra små förändringar i mitt liv för att minska min påverkan på planeten. Till exempel försöker jag att undvika engångsprodukter så mycket som möjligt och att köpa begagnade kläder istället för nya.

Jag trivs bra med mitt liv som minimalist och jag hoppas kunna inspirera andra att hitta sin egen version av en enklare livsstil. På min blogg delar jag inte bara mina egna erfarenheter, utan jag intervjuar också andra människor som har valt att leva minimalistiskt på olika sätt. Att få höra andras historier är en av de saker jag älskar mest med att driva min blogg – det ger mig möjlighet att lära mig och växa som person samtidigt som jag inspirerar andra.